На вихідних в Україні подекуди стане свіжіше / фото УНІАН

Найближчими днями над Україною розташується поле підвищеного тиску. В більшості областей переважатиме погода без опадів. Температура по південному сходу країни дещо знизиться. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

У наступні три доби, за даними синоптиків, в більшості областей переважатиме погода без опадів. Лише вдень 25 травня у західних областях, 26 травня у південно-східній частині, а впродовж доби 27 травня на півдні країни місцями пройдуть короткочасні дощі та грози.

Температура вночі очікується на рівні +9°...+16°. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть +21°...+27°. В неділю на південному сході, а в понеділок на півдні країни температура знизиться до +17°...+22°.

Відео дня

Вітер південно-східний та східний, 5-10 м/с. Вдень 25 травня в Криму та Приазов'ї місцями пориви сягатимуть 15-20 м/с.

Посилення вітру в Україні - що відомо

На вихідних в акваторії морів очікується шторм. За даними синоптика Ігоря Кібальчича, вітер переважатиме східної чверті, у південній частині країни - з поривами до 15-20 м/с. 

В Одеській області на 25 травня оголосили І рівень небезпечності. За прогнозами, вздовж узбережжя очікується вітер зі швидкістю 12-17 м/с, через що буде помірне хвилювання моря.

Також вранці на південному узбережжі та в лиманах спостерігатиметься короткочасний підйом рівня моря.

Вас також можуть зацікавити новини: