У столиці оголошено І рівень небезпеки / фото УНІАН

Сьогодні у Києві та Київській області очікуються складні погоді умови. Попередження про небезпечні метеорологічні явища оприлюднив Український гідрометцентр.

За даними синоптиків, пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с, вранці очікуються значні опади у вигляді мокрого снігу та дощу, налипання мокрого снігу, ожеледь, а на дорогах ожеледиця.

Через негоду оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Відео дня
Сьогодні у Києві та області буде вітряно та слизько / фото Укргідрометцентр

Ситуація у Києві зараз

За даними Київської міської держадміністрації, дороги й тротуари столиці обробляють протиожеледними засобами та розчищають 293 одиниці спецтехніки. У місцях, де техніка не має змоги проїхати, розчищенням снігу займаються 487 працівників.

"Закликаємо водіїв бути обачними на дорозі, надавати перевагу в русі техніці дорожньої служби. А також не паркувати автівки на узбіччях доріг, щоб не заважати роботі комунальників", - звернулася влада до містян.

Погода на Київщині - прогноз на сьогодні

На сьогодні синоптики прогнозують сніг та дощ, вранці опади будуть значними. Місцями очікується налипання мокрого снігу, ожеледь, а на дорогах ожеледиця

Вітер буде переважно південно-західний, 5-10 м/с, його пориви сягатимуть 15-20 м/с. Температура по області та у Києві близько 0° .

Вас також можуть зацікавити новини: