В Україні до кінця тижня стане ще холодніше / фото ua.depositphotos.com

В Україні очікується ще більш сильне похолодання. У найближчий тиждень температура буде поступово знижуватися. Перед вихідними місцями пройдуть дощі, а стовпчики термометрів вдень у багатьох областях покажуть лише +12°...+16°. Про це свідчать дані Погода УНІАН

Початок тижня в Україні буде сухим і з відносно комфортною температурою. На заході, півночі, а також у низці центральних областей стовпчики термометрів покажуть +18°...+20°. На решті території очікується +21°...+23°, на крайньому сході - до +25°.

2 жовтня українців чекає досить комфортна температура / фото УНІАН

У вівторок, 3 жовтня, в Україні буде мінлива хмарність, лише на півдні очікується ясний і безхмарний день. Температура по всій країні очікується в межах +19°...+23°, без опадів.

Відео дня
3 жовтня по всій Україні буде + 19°...+ 23° / фото УНІАН

У середу, 4 жовтня, місцями на півночі України пройдуть дощі. На заході похолоднішає до +17°...+21°, на решті території буде +20°...+23°. Місцями на півдні, в районі Кривого Рогу та Кропивницького повітря прогріється до +24°...+25°.

4 жовтня на заході України стане прохолодніше / фото УНІАН

В середині тижня, 5 жовтня, на українців чекає суха погода з невеликою хмарністю. На заході, півночі та місцями в центральній частині України буде +17°...+20°, а на решті території стовпчики термометрів покажуть +21°...+23°.

5 жовтня в Україні буде сухо / фото УНІАН

Перед вихідними, 6 жовтня, в Україну прийдуть дощі. Опади очікуються по всій півночі та сході країни, у Волинській, Рівненській, Полтавській та Запорізькій областях, а також у Криму.

У західних, північних та деяких центральних областях похолоднішає до +15°...+18°, на решті території буде +19°...+23°.

6 жовтня в Україні похолодає і пройдуть дощі / фото УНІАН

На вихідних в Україні стане ще холодніше. Наприкінці тижня на Лівобережжі, а також у Житомирській та Рівненській областях буде +12°...+16°. На решті території буде +16°...+21 і тільки на Одещині ще можливо до +23°.

На вихідних температура в Україні продовжить знижуватися / фото УНІАН
До кінця тижня ночі в Україні стане дуже холодними / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: