Для України ця криза може закінчитися дефолтом, каже астролог / фото УНІАН

Астролог Влад Росс переконаний, що в кінці 2019 року вибухне нова світова фінансова криза.

Глобальна економічна криза може закінчитись для України дефолтом, розповів експерт у коментарі "Главреду".

За словами співрозмовника, хвиля фінансової кризи в кінці 2019-го практично невідворотна.

Відео дня

"Крім цього, в кінці 2019 року — я абсолютно в цьому впевнений — вибухне світова фінансова криза. Для України ця криза може закінчитися дефолтом. З'єднання Сатурна і Плутона завжди є передвісником світової фінансової кризи", — зазначив Росс.

Читайте такожАстролог розповів, коли остаточно помре СОД і "полетить голова" Путіна

Астролог наголосив, що ось і цього разу до кінця 2019-го почнуть валитися всі біржі. "Перші дзвіночки" можна буде помітити вже в жовтні. Тож нічого хорошого в кінці року чекати не варто. Тим більше, 2019 рік буде роком Жовтого Кабана (Свині — Ред.), який почнеться в ніч з 4 на 5 лютого", — заявив експерт.

Росс додав, що весь цей час буде пов'язаний з фінансами, оскільки Кабан — це гроші. "До речі, Свиня — це символ України, й колір символу року збігається з нашим — жовтий", — наголосив він.

"З одного боку, це сприятливий рік для України, але з іншого — економіка України дуже залежить від стану справ в інших країнах, тому цілком можливо, що все те, що Україна експортує в інші країни, просто виявиться непотрібним у кінці року...", — сказав співрозмовник.Тож моя порада: у 2019 році бажано всім максимально позбутися гривень, перевести їх у долари або іншу більш міцну валюту", — додав астролог.

Раніше харківський астролог Олена Максимова заявила, що Україні доведеться пережити непростий, але дуже продуктивний рік. Він буде набагато вдаліший від попереднього.