За словами астролога, Путін у 2019 році піде на поступки / фото ТСН

Наступного року, після президентських виборів в Україні, президент Російської Федерації Володимир Путін може піти на деякі поступки.

Читайте такожКому пощастить у 2019 році: прогноз астролога

Правда, вони не будуть стосуватися анексованого Криму і Донбасу. Такий прогноз в інтерв'ю "Фактам" зробив міжнародний астролог вищої категорії, астрополіттехнолог Влад Росс.

Відео дня

За його словами, поки при владі в Кремлі перебуває Путін, кардинальних змін чекати не слід.

"Зокрема, він може віддати Україні моряків, захоплених у ході Азовського конфлікту, і політв'язня Олега Сенцова. Але до виборів змін чекати не варто, мало того, Путін може визнати незалежність псевдореспублік Донбасу", — прогнозує Влад Росс.

У свою чергу, харківський астролог Олена Максимова заявила Gazeta.ua, що Україні доведеться пережити непростий, але дуже продуктивний рік. Він буде набагато вдаліший від попереднього.

"Намітимо для себе позитивні тенденції на 12 років вперед, - каже Максимова. - Відбудуться великі зміни в керівництві держави. Зітхнемо з полегшенням і повіримо в диво. Але опускати рук не варто. Історію будемо вирішувати разом. Сподіватися на одних політиків марно. Все буде триматися на активістах і патріотах".

За словами Максимової, президентські вибори багатьох розчарують.

"Вранці 1 квітня прокинемося з відчуттям, що нас обдурили. Хтось пошкодує, що віддав голос негідникові, хтось почне лаяти себе, що не пішов на виборчу дільницю. Голоси народу сильно розходяться. Виборів в один тур, як попередні, чекати не треба", - каже Олена Максимова.

Друга половина весни, літо й осінь – час перезавантаження влади.

"Політики будуть змагатися та торгуватися за посади, - каже Максимова. - Східному сусідові це буде на руку. Восени Росія ще активніше почне втручатися в політичне життя країни, цікавитися формуванням уряду і намагатися просунути своїх прихильників в міністерські крісла".

"Впевнено почнемо просуватися на європейські ринки, привертати увагу іноземних інвесторів, - прогнозує астролог. - Це чудово освіжить економіку. Гривня зміцніє. Зовнішня торгівля налагодиться. Поліпшення економічної ситуації населення не помітить одразу. Хоча зарплати і пенсії зростуть, наші гаманці товщими не стануть. Ціни на продукти вкотре підуть вгору. Не всі зможуть оплачувати комунальні послуги. Дехто вперто буде накопичувати борги, тому що не готовий миритися з високими тарифами. Рішення влади будуть збурювати й викличуть ворожі настрої в суспільстві. Але нового Майдану не буде".

Раніше астролог Влад Росс назвав чотири знаки Зодіаку, які будуть щасливцями грудня 2018 року. Серед них – Водолії, Леви, Тельці і Скорпіони.