На відміну від Володимира Зеленського та Петра Порошенка, дострокові парламентські вибори абсолютно невигідні Юлії Тимошенко, хоч вона ратує за них.

Читайте також"Повна відмова Заходу підтримувати": політтехнолог розкрив одну з таємниць поразки" Порошенка

Про це в коментарі "Главреду" розповів астролог Влад Росс. "Більш сприятлива ситуація для неї складеться восени. У її гороскопі Сатурн стане на своє місце (відбудеться звернення Сатурна), і в прогресії Венера зійдеться з Меркурієм. Восени на виборах вона зможе показати кращий результат, ніж у випадку дострокових. До того ж, восени у Тимошенко буде більше шансів стати прем'єр-міністром. Однак поки що все виглядає так, що, швидше за все, Тимошенко ніяк не стати прем'єром", - зазначив астролог.

За словами Росса, цілком ймовірно, що прем'єром може залишитися Володимир Гройсман.

"Оскільки гороскоп Зеленського (25 січня 1978 року) і гороскоп Гройсмана (20 січня 1978 року) майже ідентичні. Зеленський народився на п'ять днів пізніше Гройсмана, обидва - Водолії, планети у них однакові. Говоримо Гройсман - маємо на увазі Зеленський, говоримо Зеленський - маємо на увазі Гройсман", - пояснив він.

Астролог зазначив, що Зеленський дуже легко може домовитися з Гройсманом, переформатувати уряд, завести своїх людей.

"Гройсман буде в їжакових рукавицях, буде абсолютно лояльний по відношенню до Зеленського і буде проводити лінію нового президента.Також я подивився гороскоп колишнього губернатора Одеської області Ігоря Палиці - можливо також, що прем'єром стане він", - резюмував Росс.