Кива вважає, що відео, на якому він нібито мастурбує, навмисне продовжили / УНІАН

Народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Ілля Кива назвав фейком відео, на якому він нібито мастурбує у Раді на фото одеської моделі.

Читайте такожМодель, після дзвінка якій нардеп Кива почав пестити себе просто в Раді, дала перший коментар ЗМІ (фото, відео)

«Ну, чоловік поправив член, і що?... А те, що хтось взяв і його, припустимо, через монтаж продовжив, ну і що? Так це фейк, цим люди займаються, це їхній хліб. Це фейки – і вони їх їдять», – заявив Кива у коментарі УНІАН.

Відео дня

Водночас нардеп стверджує, що не бачить «нічого страшного у тому, що поправив штани й підтягнув шкарпетки».

«Далі – це запалена реакція людини, яка монтувала, і далі – це запалені сприйняття і фантазія тих, кого це п*д як цікавить», – сказав народний обранець.

При цьому він наголосив, що він «занадто великий дядя, аби реагувати на таку дурницю».

Нагадаємо, вранці 2 жовтня нардеп Кива намагався приховати від журналістів свою переписку, стоячи біля трибуни парламенту. Але представник ЗМІ Всеволод Філімоненко зняв на відео, з ким спілкувався народний обранець - моделлю, яка підписана у Киви в смартфоні як "Юля конкурс краси Одеса".

Після листування з дівчиною, як можна побачити на записі, нардеп від ОПЗЖ став активно смикати штани у районі ширінки. Створюється враження, що він пестить свої статеві органи. Потім Кива навіщось підняв штанини та підтягнув шкарпетки.