До Києва прибула ще одна делегація НАТО / фото УНІАН

До Києва прибула оціночна місія Північноатлантичного альянсу. Експерти будуть оцінювати виконання Річної національної програми (РНП) під егідою Комісії Україна – НАТО на 2019 рік.

Читайте такожЕксперт нагадав про історичний прецедент вступу до НАТО країни з територіальним конфліктом

Як йдеться на сайті Місії України при НАТО, 6-8 листопада експерти Альянсу зустрічатиметься з представниками центральних органів виконавчої влади.

Відео дня

«За результатами візиту оціночна місія підготує рекомендації до звіту про виконання РНП-2019, який буде представлено на розгляд держав-членів НАТО», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що 11 грудня у штаб-квартирі НАТО заплановане проведення останнього у поточному році засідання Комісії Україна – НАТО для представлення оцінки РНП-2019 та обговорення питань підготовки РНП-2020.

Участь у засіданні візьме Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмитро Кулеба.

Як повідомляв УНІАН, 30-31 жовтня в Україні з візитом перебувала Північноатлантична рада Організації північноатлантичного договору на чолі з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.