Олена Шуляк буде відповідати за комунікацію уряду і парламенту / фото Yevheniya Kravchuk

Кабінет міністрів України затвердив своїм представником у Верховній Раді заступницю голови фракції "Слуга народу" Олену Шуляк.

Про це повідомила заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні ввечері на своєму засіданні уряд затвердив нового представника Кабінету міністрів у Верховній Раді. Олена Шуляк буде відповідати за комунікацію уряду і парламенту", - написала Кравчук.

Відео дня

Читайте також"Не знайшли спільної мови з прем'єром": Верещук йде з посади представника Кабміну у Раді

Олена Шуляк є заступницею голови комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

До цього обіймала посади члена Правління, керівника сектору "Будівництво" BRDO, генерального директора ТОВ "Мідланд Девелопмент Україна" та низку посад у бізнес-сегменті.

На громадських засадах була віцепрезиденткою Спілки українських підприємців та віцепрезиденткою Young Presidents' Organization.

Як повідомляв УНІАН, 15 листопада народний депутат від "Слуги народу" Верещук склала повноваження представника уряду в парламенті.

"Я вирішила скласти повноваження представника Кабінету міністрів України в парламенті, позаяк ми не знайшли спільної мови з прем'єр-міністром, ми не спрацювалися", - сказала Верещук в коментарі журналістам.

Вона зауважила, що це була її ініціатива, оскільки вважає, що має різні бачення у підходах щодо комунікації між Кабміном і парламентом.