НАБУ завершило досудове розслідування у ще одній справі / фото УНІАН

Детективи НАБУ та прокурори САП повідомили народному депутату України ВР VIIІ скликання про завершення досудового розслідування за підозрою у недекларуванні нерухомості в столиці.

Читайте такожГПУ передала всі свої справи в ДБР, НАБУ, СБУ і Нацполіцію

Як повідомляється на сайті НАБУ, 22 листопада підозрюваному та його захисникам відкрили матеріали кримінального провадження для ознайомлення перед складанням обвинувального акту і скерування його до Вищого антикорупційного суду.

Відео дня

«Слідство встановило, що колишній народний депутат вніс недостовірні відомості в електронні декларації за 2016 та 2017 рр., не задекларувавши користування нерухомим майном в місті Києві вартістю 3,8 млн грн, яке належить на праві власності близькому родичу народного депутата», – йдеться в повідомленні.

Розслідування наведених фактів НАБУ вело з березня 2017 року.

Як повідомляє ТСН, мова йде про колишнього депутата ВР та радника мера Києва Дмитра Білоцерковця. Останній місяць тому повідомляв у Facebook, що НАБУ оголосила йому про підозру. За словами Білоцерковця, Бюро намагаються використовувати для «політичних репресій».

Раніше повідомлялось, що НАБУ завершило розслідування за фактом недекларування екс-главою НАЗК Наталією Корчак своїх статків на понад 544 тисячі гривень.