Олександр Корнієнко / Фото УНІАН

Новий міністр Кабінету міністрів України Олег Немчинов на засіданні фракції «Слуга народу» вибачився за висловлювання у соціальних мережах, які свідчили про його антипатію до президента Володимира Зеленського.

Як передає кореспондент УНІАН, про це в коментарі журналістам повідомив перший заступник голови фракції «СН» Олександр Корнієнко, інформуючи про засідання фракції, на якій був присутній прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Читайте також"Слуга народу" запропонувала кандидатуру нардепа Гришиної на посаду міністра освіти

Відео дня

Корнієнко зазначив, що на засіданні фракції також був присутній Немчинов.

«Ми поговорили про ту інформаційну ситуацію, яка сьогодні сталася, ми знайшли порозуміння з міністром», - сказав Корнієнко.

За його словами, Немчинов пояснив свою позицію і вибачився.

При цьому Корнієнко сказав, що «вибачатися за минуле - це така історія, але він вибачався і говорив про свою позицію на той час».

Корнієнко додав, що Немчинов також розповів про свою бесіду з президентом, і, за його словами, вони знайшли взаєморозуміння.

При цьому Корнієнко зауважив, що Немчинов є професіоналом, і тому деякі політичні моменти «можна відкладати».

Раніше у деяких ЗМІ були оприлюднені коментарі і пости Немчинова у соцмережах під час президентської кампанії, з яких видно, що він підтримував Петра Порошенка, деякі його репліки щодо Зеленського були досить негативними.