У Дніпрі представили нового керівника обласної прокуратури \ фото УНІАН

У Дніпрі представили нового керівника прокуратури Дніпропетровської області – старшого радника юстиції Олександра Панченка.

Читайте такожУ Дніпрі заявили про порушення прав рекламних інвесторів

Як повідомляє Офіс генерального прокурора України, представив колективу прокуратури Дніпропетровської області нового очільника заступник генерального прокурора Ігор Мустеца.

Відео дня

Він наголосив на необхідності злагодженої та ефективної роботи всіх правоохоронних органів регіону.

У свою чергу, Панченко зазначив, що зосередить увагу на координації роботи правоохоронних органів області, а також на виконанні завдань на пріоритетних напрямах – боротьбі з корупцією, протидії злочинам у бюджетній сфері, а також припиненні тиску на бізнес.

Також колективу органів прокуратури Дніпропетровщини представили новопризначених заступників прокурора області Олену Курінну та Сергія Біжка.

Довідка: Олександр Панченко, старший радник юстиції, працює в органах прокуратури з 2001 року. Обіймав керівні посади, у тому числі в апараті прокуратури області. Перед призначенням на посаду прокурора Дніпропетровської області був керівником Павлоградської місцевої прокуратури.

Олена Курінна, старший радник юстиції, працює в органах прокуратури з 1996 року. Перед призначенням займала посаду начальника відділу ювенальної юстиції прокуратури області.

Сергій Біжко, старший радник юстиції, працює в органах прокуратури з 1998 року. Перед призначенням обіймав посаду першого заступника керівника Дніпропетровської місцевої прокуратури №4.