фото: УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, на сьогоднішньому засіданні суд продовжив вивчати докази, надані стороною обвинувачення, зокрема, серед цих доказів був опис речей, серед яких зброя та одяг, вилучені в обвинувачуваних під час затримання військовослужбовцями Збройних сил України.

Читайте такожНа суді у справі Александрова та Єрофєєва стався мовний конфлікт: потерпілий не захотів чути "мову окупанта"

Також суддя зачитав результати ряду експертиз, проведених в рамках досудового слідства.

Відео дня

Крім того, на засіданні було продемонстровані відео, записані в ході допиту Александрова та Єрофєєва як після затримання, так і під час перебування їх у госпіталі.

На цих відеозаписах Александров та Єрофєєв визнають, що є військовослужбовцями збройних сил РФ та розповідають, яким чином потрапили в Україну, яке виконували завдання і за яких обставин були захоплені українськими військовими.

Наступне засідання розпочнеться о 14.30 23 листопада.

Як повідомляв УНІАН, 16 травня сили АТО затримали в зоні бойових дій в Луганській області двох російських військовослужбовців, співробітників ГРУ РФ - капітана Єрофєєва і сержанта Александрова.

Під час допиту Єрофєєв зізнався, що очолював диверсійно-розвідувальну групу з 12 осіб, до складу якої входив Александров.

Наприкінці серпня досудове розслідування стосовно Єрофєєва і Александрова було завершено. Російські військовослужбовці обвинувачуються у вчиненні ряду злочинів.