Ляшко / Фото УНИАН

Лідер фракції Блоку Петра Порошенка Юрій Луценко не виключає, що фракція Радикальної партії може повернутися до коаліції.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в коментарі журналістам після засідання Ради коаліції.

За його словами, на засіданні певний час був присутній лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко.

Відео дня

Читайте такожЛяшко висловив готовність бути прем’єр-міністром

«Ми не виключаємо того, що Олег Валерійович може стати повноцінним членом коаліції. Бо зараз він у дивному стані: з одного боку, його підпис є все ще під коаліційною угодою, він його не відкликав, а з іншого боку, він заявив про вихід з коаліції», - сказав Луценко.

Він зауважив, що статус «напівчлена» треба припиняти і необхідно визначитися.

Відповідаючи на запитання щодо умов повернення Ляшка до коаліції, Луценко сказав, що жодних умов немає, необхідно лише «сповідувати спільні цілі і спільно голосувати в залі Верховної Ради».

Депутат також зауважив, що поновлення повноцінного членства у коаліції необхідне для того, щоб пропонувати свої кандидатури на міністерські посади, адже їх отримують лише члени коаліції.

Читайте такожЛяшко: Референдум щодо децентралізації треба провести вже в березні

Як повідомляв УНІАН, 1 вересня минулого року Ляшко заявив про вихід фракції Радикальної партії з коаліції і перехід її в опозицію до влади.

“Ми переходимо в опозицію до нинішнього курсу уряду, президента і чинної парламентської більшості. Я заявляю про офіційну нашу позицію - перехід в опозицію до нинішньої влади”, - сказав Ляшко.