Балчун зазначив, що має ще багато справ на посаді голови

Голова ПАК "Укрзалізниця" Войцех Балчун спростував інформацію, що з'явилася в деяких ЗМІ, про його намір залишити свою посаду.

"Я не йду у відставку! Чимало тих, хто хоче цього. Але занадто багато треба зробити для України, щоб я міг дозволити собі цю слабкість! P.S. Передайте всім, хто витрачає даремно час, папір і гроші", - написав Балчун на своїй сторінці у мережі Facebook.

Читайте такожУ разі бездіяльності "Укрзалізниці" перевезення в Україні можуть перейти під контроль РФ – експерт

Відео дня

Раніше в деяких ЗМІ з'явилася інформація з посиланням на джерела в Кабінеті міністрів про те, що голова "Укрзалізниці" Балчун піде у відставку, оскільки він не має комплексного плану перспективного бачення реформування і подальшого розвитку залізниць в Україні.

Як повідомляв УНІАН, раніше міністр інфраструктури України Володимир Омелян розкритикував нового керівника "Укрзалізниці" Балчуна за повільне реформування відомства, а також звинуватив його в тому, що керівництво компанії не надало міністерству план розвитку «Укрзалізниці» в довгостроковій перспективі. У свою чергу, Балчун заявив, що останнім часом відносини між керівництвом "Укрзалізниці" та Мінінфраструктури стали напруженими.

Під час засідання уряду, презентуючи звіт про поточний стан "Укрзалізниці", а також про результати своєї роботи на чолі компанії, Балчун заявив про саботаж ініціатив із реформування "Укрзалізниці" на всіх рівнях компанії.

Разом з тим, міністр Омелян зазначив, що готовий підтримати всі ініціативи для прозорого реформування "Укрзалізниці", але водночас виступає "проти ситуації, коли одна мафія змінює іншу".

При цьому прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що уряд має надати повну політичну підтримку менеджменту «Укрзалізниці» на чолі з Балчуном для проведення реформ у компанії.