Парасюк назвав брехнею інформацію про те, що блокаду Донбасу підтримує Медведчук / novosti.dn.ua

«Я вважаю, що Медведчука потрібно знищити фізично, цим повинні займатися спецслужби», - цитують Парасюка Новини Донбасу.

Як зазначається, він також назвав брехнею інформацію про те, що блокаду Донбасу підтримує Медведчук.

Читайте такожБлокада "Л/ДНР": поліція розслідує вже чотири кримінальних справи (відео)

Відео дня

Парасюк також додав, що наступним кроком дій учасників блокади Донбасу стане повна "блокада Росії на всій лінії зіткнення і на кордоні в Харківській області".

Як повідомляв УНІАН, 26 грудня закінчився термін ультиматуму, який оголосили російським найманцям "ЛНР/ДНР" ветерани АТО. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив нардеп Семен Семенченко.

"Ветерани починають дії з блокади торгівлі з окупованими територіями, на якій наживають мільйони як ватажки т. н. ДНР/ЛНР, так і "українські" олігархи і чиновники", - йдеться в його повідомленні.

25 січня ветерани АТО перекрили залізницю Луганськ – Попасна. 2 лютого ветерани АТО і активісти перекрили залізничний переїзд поблизу міста Бахмут Донецької області.

6 лютого в Донецькій області поліція застосувала силу проти учасників блокади залізничного переїзду в Бахмуті, які виступають проти торгівлі "Л/ДНР". Згодом у поліції області заявили, що активісти припинили блокування залізничних шляхів біля Бахмута.

11 січня учасники блокади Донбасу перекрили дорогу Ясинувата – Костянтинівка.