“Наша Україна” має намір розпочати потужну інформаційну кампанію про переваги членства України в НАТО.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі політичної партії "Народний Союз Наша Україна".

Як заявив перший заступник голови Центрвиконкому партії Ігор ЖДАНОВ, “НАТО, євроінтеграція - теми, які є пріоритетними для “Нашої України”, будемо піднімати їх на свій прапор, і пояснювати це людям”.

Відео дня

За його словами, “особливого значення набув зовнішній курс держави після візиту прем’єра до Брюсселю, де він забув про свій підпис під Універсалом національної єдності”.

“Прем’єр, судячи з усього, не розуміє, що означає план членства України в НАТО. Адже це – європейські стандарти життя, зокрема заробітна плата, стипендії і розвиток України в цілому, - наголосив І.ЖДАНОВ. - Візит до Брюсселя став нескладеним іспитом ЯНУКОВИЧА на Ризькому саміті Альянсу”.

“Наша Україна” буде виконувати обіцянки ЮЩЕНКА і не дозволить прем’єру скерувати зовнішній курс держави в іншому напрямку. Нашоукраїнці мають намір розгорнути потужну інформаційну компанію, аби кожний українець розумів, що НАТО – це, в першу чергу, європейський рівень життя, а не участь у військових діях, як це намагається насадити ВІТРЕНКО”, - зазначив І.ЖДАНОВ.