Луценко вважає, що для повного комплекту не вистачає Ставицького / фото УНІАН

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про завершення слідства щодо фігурантів справи про економічні злочини колишнього президента Віктора Януковича і його оточення.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Луценко сказав на брифінгу у Харкові.

Генпрокурор заявив: "Ми завершили слідство стосовно всіх ключових фігурантів організованого злочинного угруповання Януковича в частині економічних справ".

Відео дня

"Суди майже по всіх уже дали дозвіл на заочний порядок судочинства. Залишається ще буквально одне прізвище пана Ставицького для повного комплекту, і ми почнемо діяти в судах по звинуваченню організованого злочинного угруповання Януковича у економічній частині", - сказав Луценко.

Читайте такожЛуценко назвав основну версію вибухів на складі боєприпасів під Вінницею

Як повідомляв УНІАН, сьогодні Луценко сказав, що Печерський районний суд Києва 5 жовтня розпочне розгляд кримінального провадження проти організаторів розстрілів людей на Майдані в лютому 2014 року.

"Наразі можу доповісти, що слідчі та прокурори виконали свою величезну, гігантську роботу... Ми вважаємо, що готові до (оголошення) обвинувачення Януковичу, Захарченку, Якименку і ряду інших посадових осіб силових органів у віддачі наказів, що привели до розстрілів мирних демонстрантів на Майдані", - наголосив Луценко.