Михэил Саакашвілі / фото УНІАН

Екс-президент Грузії, лідер "Руху нових сил" Міхеїл Саакашвілі заявив, що Україні потрібна нова влада і новий уряд, який він готовий очолити. Про це Саакашвілі заявив на віче, яке відбулося 19 листопада на площі Конституції у ВР, передає "Українська правда".

"Україні потрібна нова влада, створення нового уряду, мають разом створити їх, я готовий робити це разом з вами. Повинні знайти нових людей для нового уряду ... Я готовий разом з вами очолити цей процес і готовий очолити цей уряд, якщо потрібно", - заявив Саакашвілі.

Читайте такожСаакашвілі заявив, що вночі жорстоко побили його водія

Відео дня

"3 грудня - початок "народного імпічменту". ... Ми створили інформаційні центри в кожному регіоні України. ... 3 грудня - "годину ікс", для нас, для них і для країни. Я буду їздити по країні, піднімати людей , без провокацій, мирно і спокійно, обґрунтовано, з конкретним планом і кандидатами на конкретні посади, - зазначив лідер "РНС".

"До 3 грудня ми чекаємо, якщо влада не виконує наших вимог, ми оголошуємо "народний імпічмент", - додав Саакашвілі.

Участь у заході беруть кілька сотень чоловік, площа перед ВР заповнена. Зі сцени виступали активісти "РНС", народні депутати Сергій Лещенко та Юрій Дерев'янко та ін

Як повідомляв УНІАН, соціолог назвала причини провалу "Міхо-Майдану". За словами експерта, в Україні люди бояться насильства.