Фракція «Наша Україна» проводить збір підписів під поданням до Конституційного Суду щодо неконституційності прийнятого рішення про проведення політичної реформи.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні в інтерв`ю журналістам повідомив член фракції «Наша Україна» Петро ПОРОШЕНКО, відповідаючи на запитання кореспондента УНІАН щодо строку направлення такого подання.

За словами П.ПОРОШЕНКА, на сьогодні головним питанням є узгодження з Блоком Юлії Тимошенко відповідного подання до Конституційного Суду. Він нагадав, що згідно з рішенням з’їзду «Народного Союзу Наша Україна», фракція «Наша Україна» має звернутися до КС з приводу неконституційності прийняття рішення щодо політреформи. В той же час П.ПОРОШЕНКО не назвав конкретної кількості підписів, які вже зібрані, а також відмовився спрогнозувати, коли таке подання може бути направлено. За його словами, на сьогодні необхідно «якісно відпрацювати цей документ». При цьому, за його словами, подання з приводу неконституційності рішення щодо політреформи буде розглянуто не раніше весни наступного року.

Відео дня