Сьогодні, о 18.30, у Вищому адміністративному суді відбудеться розгляд справи щодо реєстрації спостерігачів на виборах Президента України від Грузії.

Про це йдеться у переданій УНІАН прес-службою Блоку Юлії Тимошенко заяві представника Ю.ТИМОШЕНКО у судах народного депутата Валерія ПИСАРЕНКО.

Він зазначив, що “Київський апеляційний адміністративний суд визнав незаконною бездіяльність Центральної виборчої комісії, яка не зареєструвала грузинських спостерігачів”.

Відео дня

В.ПИСАРЕНКО наголосив, що “у результаті чергових махінацій в автоматизованій системі Вищого адміністративного суду у склад суддів, які будуть розглядати цю справу, увійшли люди, які фактично створили у ВАСУ осередок Партії регіонів”.

”Головуючий по цьому питанню суддя РЕЦИБУРИНСЬКИЙ вже відмітився своїми рішеннями щодо голосування на дому, заборони голосувати одному з членів Центральної виборчої комісії і цілою низкою інших сумнівних рішень”, - зазначив В.ПИСАРЕНКО.

Він також наголосив, що представники Ю.ТИМОШЕНКО “не будуть своєю присутністю легалізовувати рішення Вищого адміністративного суду”.

Як зазначається, представники БЮТ принципово не відвідують засідання Вищого адміністративного суду, вважаючи, що в ньому відбуваються махінації з розписуванням справ.