ТихоновНародний депутат, член Партії регіонів Віктор ТИХОНОВ не виключає, що на наступному з’їзді партії порушуватиметься питання про переобрання лідера.

Про це він сказав в інтерв’ю “Газеті по-українськи” № 46 від 16 березня.

“Думаю, це питання підніматиметься, і не тільки щодо лідера”, - сказав він.

Відео дня

За словами депутата, багато масштабних керівників партії пішли працювати в Кабінет Міністрів, і їм важко займатися ще й партійними справами. Проте він зазначив, що сьогодні ще не час їх змінювати. “Про конкретні прізвища зараз не йдеться. І наступників немає”, - додав він.

В.ТИХОНОВ повідомив, що з’їзд партії, швидше за все, буде восени.

На запитання, чи є вже реальна кандидатура на посаду промовця від партії замість покійного Євгена Кушнарьова, В.ТИХОНОВ зазначив, що таку людину шукають. “Це не так легко зробити. Женю ретельно готували. Він і українську мову вивчав з викладачами”, - сказав В.ТИХОНОВ. Він зазначив, що деяким людям вже пропонували цю посаду, але вони відмовились.

Відповідаючи на запитання, яке нещодавно під час блокування електрощитової у ВР поставив опозиції член Партії регіонів Василь КИСЕЛЬОВ: “Хто більший бандит: той, хто шапки зривав, чи той, хто 7 мільярдів украв?”(В.КИСЕЛЬОВ мав на увазі Віктора ЯНУКОВИЧА та Юлію ТИМОШЕНКО, уточнює газета), В.ТИХОНОВ зазначив, що свого часу на Донбасі зривати шапки вважалося крутою поведінкою.

“Донбас - це особливий регіон. На шахти завжди завозили зеків. Удень це нормальна людина, а ввечері йшов шапки зривати чи ще щось. Тоді серед молоді це вважалося круто”, - сказав депутат, зізнавшись, що “я сам таким займався”. “На дискотеці ми з хлопцями гребінці у дівчат з волосся витягали. З них такі класні ракети виходили”, - додав він.

В.ТИХОНОВ вважає, що, якщо людина відсиділа і судимість знята, то вона не судима.

За словами депутата, щоб у ті часи вступити до Комуністичної партії, треба було отримати рекомендації. Їх давали, якщо ти людину знаєш не менш як десять років. “Так от, ЯНУКОВИЧ дослужився до високої партійної посади”, - зазначив він.