Фракція «Наша Україна» на початку наступного пленарного тижня визначиться з питанням щодо подальшого членства ряду народних депутатів, які підтримали призначення Анатолія КІНАХА на посаду міністра економіки, а також ще ряд кадрових питань.

КириленкоЯк передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні журналістам повідомив лідер фракції «Наша Україна» В’ячеслав КИРИЛЕНКО.

Він наголосив, що після голосування у парламенті за призначення А.КІНАХА на посаду міністра економіки відбулося засідання фракції «Наша Україна». За його словами, на засіданні було прийнято рішення виключити А.КІНАХА із фракції «Наша Україна».

Відео дня

«Що стосується депутатів з групи А.КІНАХА (політична група Партії промисловців та підприємців – УНІАН), то рішення щодо їх подальшого перебування у фракції буде ухвалюватися на наступному пленарному тижні», - сказав В.КИРИЛЕНКО.

Він наголосив, що рішення залежатиме від того, чи напишуть ці представники заяви про входження до складу антикризової коаліції.

«Будь-який депутат із «Нашої України», який напише заяву про входження до антикризової коаліції, автоматично буде виключений з лав фракції», - сказав В.КИРИЛЕНКО.

Лідер фракції зазначив, що таким чином «Наша Україна» дає можливість депутатам, які представляють Партію промисловців і підприємців у блоці «Наша Україна», визначитися зі своєю подальшою політичною позицією.