Лідер партії "Батьківщина" Юлія ТИМОШЕНКО заявляє, що лише спільними діями опозиція та громадяни України можуть протистояти всім антинародним планам чинної влади.

Про це вона заявила сьогодні на зустрічі з мешканцями села Сонячне Сумської області, повідомляє персональний сайт Ю.ТИМОШЕНКО.

"Зараз більшість людей в країні розуміють, що потрапили в глухий кут, що їх грабують, і всі задають питання, що робити в цій ситуації і як зупинити процес руйнації країни. Є три пункти плану, що робити. Кожен всіма силами має не допустити прийняття рішень, які вони хочуть ухвалити по пенсійній реформі, по Податковому кодексу, по всім реформам, які пов`язані з трудовим законодавствам, по землі, по монополіям. Ми з вами маємо не допустити, щоб вони згортали ваші можливості і ваші доходи", - сказала лідер «Батьківщини».

Відео дня

За словами Ю.ТИМОШЕНКО, спільність дій політичних сил та громадянського суспільства можуть стати запорукою успішного розвитку країни в майбутньому. "Це можлива і неможлива боротьба по всіх фронтах, в кожному селі, районі, місті, в тому числі і в Верховній Раді, тобто треба обиратися, а для цього треба єднатися. Це друге, що треба зробити, - бути разом, - переконана лідер партії "Батьківщина". - Якщо ми не будемо разом, то вони по одному нас розшматують і зроблять безсилими».

«У країни є шанс, є вибори - це жовтень 2012 року, але треба все зробити, щоб півтора року не допустити знущання над країною. Все в ваших силах. Пам`ятаєте, АЗАРОВ сказав взяти лопату і щось копати - чи то капусту, чи то картоплю, він сам не розібрався. Але йому небезпечно такі гасла проголошувати, тому що якщо люди дійсно візьмуть в руки лопати, то владі буде недобре", - додала вона.