БЮТПредставлена на з’їзді БЮТ програма стратегічного розвитку України дозволить підняти український внутрішній ринок та збільшити валовий продукт.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції у Житомирі заявив голова Житомирської обласної організації БЮТ Сергій ПАШИНСЬКИЙ, коментуючи представлену вчора на з’їзді блоку програму стратегічного розвитку України "Український прорив”. До справедливої і конкурентноспроможної країни".

С.ПАШИНСЬКИЙ зазначив, що "головним "ноу-хау" БЮТ стало визначення як пріоритетних дій, так і цільових показників стану в країні, за якими визначатиметься результативність виконання програми і відповідальність чиновників".

Відео дня

Він також повідомив, що відомі українські економісти називають суть економічної стратегії Ю.ТИМОШЕНКО "стимулюванням економічного розвитку через підвищення платоспроможності населення". За словами С.ПАШИНСЬКОГО, ця стратегія полягає в тому, щоб спрямувати кошти безпосередньо людям”.

"У 2005 році така політика дозволила збільшити бюджет на 62% вже через півтора місяці після приходу Ю.ТИМОШЕНКО до влади. У результаті із крайніх злиднів була витягнута величезна маса населення України, яка на ці гроші нарешті змогла купувати вітчизняні товари, збільшуючи при цьому валовий внутрішній продукт країни", - сказав С.ПАШИНСЬКИЙ.

Він також повідомив, що згаданою програмою Ю.ТИМОШЕНКО пропонує "інвестиції в людину та людські ресурси країни". "Адже, як відомо, кадри вирішують усе", - сказав С.ПАШИНСЬКИЙ.