Кіровоградський осередок Партії регіонів на чолі з головою обласної державної адміністрації Сергієм ЛАРІНИМ намагаються призначити головою Гайворонської райради свого однопартійця Івана А., якого підозрюють у хабарництві.

Про це повідомив народний депутат фракції «БЮТ-Батьківщина» Валерій КАЛЬЧЕНКО, зазначається на сайті БЮТ.

За його словами, у Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ наразі розглядається питання про притягнення А. до кримінальної відповідальності.

Відео дня

Депутат повідомив, що торік проти цієї особи було порушено кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем та одержання хабара у великому розмірі. Проте, як стверджує В.КАЛЬЧЕНКО, на наступну сесію, що відбудеться у п’ятницю, 24 лютого, до порядку денного включено питання про обрання його головою райради.

За словами В.КАЛЬЧЕНКА, «нинішнє керівництво області, сповідуючи принцип: своїм – все, а опонентам – закон, ігноруючи інтереси громади, прагне наділити владою людину із сумнівним минулим, яка своїм прикладом може утверджувати в життя лише корупцію, хабарництво, беззаконня».

«Ми категорично проти такого кадрового підходу і всіма законними засобами будемо протистояти свавіллю Партії регіонів», - наголосив В.КАЛЬЧЕНКО.