Геннадій Москаль

Про це йдеться в заяві депутата, переданій УНІАН.

Як стверджує Г.Москаль, у серпні цього року під час відпочинку групи дітей-сиріт в дитячому таборі села Банилів-Підгірний Сторожинецького району Чернівецької області одна з вихованок зникла на три дні, а коли була знайдена, розповіла, що її насильно утримував і ґвалтував міліціонер, працівник Сторожинецького райвідділу внутрішніх сил, який охороняв табір.

За словами Г.Москаля, про подію він дізнався з колективного звернення, що надійшло на його адресу від мешканців Сторожинецького району.

Відео дня

Г.Москаль також стверджує, що Управління освіти Чернівецької облдержадміністрації та керівництво міліції вирішили приховати злочин, ніяких офіційних заяв не писати, а працівника міліції, який охороняв табір, звільнити з роботи заднім числом.

За словами Г.Москаля, він володіє інформацією, що вихованці школи-інтернату, не бачачи жодної реакції з боку влади й правоохоронців на злочин, готують самосуд над міліціонером.

При цьому депутат повідомляє, що звернувся до Генпрокуратури України з проханням порушити за даним фактом кримінальну справу й притягнути винних до відповідальності, в тому числі тих, хто намагається приховати цей злочин.