Хилари Клинтон и Барак Обама

За інформацією, розміщеною на офіційній сторінці Іванішвілі в соціальній мережі Facebook, держсекретар привітала Іванішвілі та його команду з перемогою і подякувала йому за прагнення ще більше поглибити взаємини між Грузією і США.

У телефонній розмові сторони наголосили на "важливості стратегічного партнерства, а також подальшій співпраці між країнами".

На цю тему: Лідер опозиції Грузії хоче повернути собі громадянство і стати прем'єром

Відео дня


Зі свого боку, Бідзіна Іванішвілі вдзначив важливий внесок США у демократичний розвиток Грузії, - йдеться в повідомленні.

Раніше, нагадує РІА "Новости", Іванішвілі заявив, що свій перший закордонний візит після перемоги його коаліції на парламентських виборах він здійснить до США і додав, що американці відігравали важливу роль до і під час виборів в Грузії і зробили великий внесок "у розвиток демократичних інституцій у Грузії ".

***

Адміністрація президента Грузії поширила в четвер заяву про те, що за ініціативою держсекретаря США Хілларі Клінтон відбулася її телефонна розмова з президентом Михайлом Саакашвілі. У заяві наголошується, що головною темою цієї розмови був післявиборчий період у країні.