Лідер Партії регіонів Віктор Янукович доручив однопартійцям і після виборів продовжувати зустрічі з виборцями, посилити роботу регіональних штабів, забезпечити постійну присутність ПР у ЗМІ та зміцнювати зв’язок керівництва партії з її рядовими членами.

"Обіцянки, які ми дали мільйонам наших співвітчизників, мають бути виконані за будь-яких обставин. Люди мають бути впевнені в нас, байдуже, у якості кого перебуває нині Партія регіонів — влади чи опозиції", - пише Янукович у своїй статті в "Дзеркалі тижня".

Він закликавши однопартійців "готуватися до дуже серйозної роботи відразу ж після офіційного оголошення ЦВК результатів виборів".

Відео дня

За його словами, "партія має максимально спиратися на народ, підтримувати постійний зв’язок зі своїми виборцями, робити все від неї залежне, щоб люди відчували присутність у регіонах своїх депутатів".

"У цьому сенсі передвиборні тури, зустрічі з трудящими мають залишатися однією з форм політичної роботи депутата в округах", — підкреслив Янукович, повідомивши, що ініціюватиме розробку плану проведення регулярних зустрічей депутатів і керівництва партії з виборцями.

Крім того, він доручив "не тільки не згортати роботу виборчих штабів, а, реформувавши, перевести її на постійну основу".

"Як лідер партії я ставлю завдання налагодити на місцях постійну роботу громадських приймалень Партії регіонів", - зазначив також він.

Разом з тим, на його думку, ПР варто частіше збирати партійний актив, який знає ситуацію на місцях і може зміцнити зв’язок керівництва партії з її рядовими членами.

Янукович також наголосив, що "Партія має постійно бути присутньою у засобах масової інформації", додавши, що "це потребує додаткових зусиль і коштів".

Українська правда