Twitter Тимошенко стає популярнішим, хоч вона і сидить

Про це йдеться у повідомленні редакції сайту Ю.Тимошенко.

Як зазначається, кількість "фоловерів" продовжує зростати, незважаючи на те, що Ю.Тимошенко з 5 серпня 2011 року, "коли її було незаконно арештовано й позбавлено доступу до Інтернету та всіх інших засобів зв'язку, перестала оновлювати свої записи".

"Саме 5 серпня 2011 року Ю.Тимошенко повідомила своїм Інтернет-прихильникам про чергове клопотання прокурорів про її арешт. "Знову прокурори заявили клопотання про зміну запобіжного заходу на арешт. Так хочеться заарештувати, що втрачають розум", - написала екс-прем'єр. І цей запис поки що завершує її спілкування зі своїми "фоловерами"", - наголошується у повідомленні.

Відео дня

Редакція Tymoshenko.UA підкреслює, що на той момент кількість читачів її "твітів" становила 41 тисячу, але арешт не зміг припинити процес зростання її особистої популярності та популярності її персональної сторінки у Twitter. За час користування цим ресурсом Ю.Тимошенко написала 501 повідомлення.

В той же час редакція нагадала, що Ю.Тимошенко самостійно не вела жодної сторінки у Facebook. Чисельні екаунти підтримуються або прихильниками лідера "Батьківщини", або інформаційними службами партії.

Довідка УНІАН. Печерський райсуд Києва в жовтні 2011 року засудив Ю.Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень при підписанні газових контрактів із Росією в 2009 році.

З кінця грудня 2011 року екс-прем'єр відбуває строк у Качанівській колонії у Харкові.

З травня через погіршення здоров'я Ю.Тимошенко перебуває у лікарні "Укрзалізниці" в Харкові (у неї діагностовано міжхребцеву грижу).