Член фракції БЮТ Володимир ФІЛЕНКО вважає некоректними заяви лідера Партії регіонів Віктора ЯНУКОВИЧА щодо процедури обрання голови Верховної Ради України.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі БЮТ.

За словами В.ФІЛЕНКА, „ЯНУКОВИЧ дозволив собі некоректні висловлювання, коментуючи обрання голови Верховної Ради VI скликання, назвавши процедуру голосування принизливою та порівнявши її з казармовою демократією”.

Відео дня

В.ФІЛЕНКО наголосив, що він голосував перед відеокамерами та фотооб’єктивами та показував свій бюлетень не В.ЯНУКОВИЧУ і не Ю.ТИМОШЕНКО, а виборцям як свідчення того, що не брав хабарі які пропонувалися Партією регіонів. Він зазначив, що таємне голосування - не обов’язок народного депутата, а його право.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні В.ЯНУКОВИЧ назвав принизливою процедуру голосування депутатів фракцій БЮТ і “Наша Україна – Народна самооборона” за голову Верховної Ради.

«Це дійство відображає реальний стан справ у коаліції, яку, на мій погляд, передчасно назвали демократичною. Та принизлива процедура, яку пройшли всі 227 депутатів, – це, швидше, казармова демократія, коли декілька постів перевіряють, як депутати проголосували», - сказав В.ЯНУКОВИЧ.