Андрій Клюєв

Мітингувальники з Євромайдану пікетують офіс секретаря Ради нацбезпеки і оборони Андрія Клюєва на вулиці Різницькій, 3.

Як передає кореспондент УНІАН, у пікеті бере участь кілька сот людей.

Вони принесли дерев'яну клітку, на якій написано: “Клюєва в клітку”. На думку учасників пікету, саме Клюєв причетний до розгону Євромайдану. Мітингувальники тримають у руках прапори України, партії “УДАР”, а також Демократичного альянсу. Учасники акції поводять себе мирно. Потрапити всередину офісу на Різницькій вони не намагались. Один з активістів, котрий привів людей на пікет, закликав їх не лише стояти на Майдані, а кожного дня ходити до різних державних установ, аби висловлювати свій протест. Він також запропонував біля кожної установи встановлювати ялинки.

Відео дня

Наразі учасники акції, після нетривалого мітингу під офісом Клюєва, попрямували у напрямку Генпрокуратури. Однак, там вони не зупиняються, оскільки, як зазначив один із учасників мітингу, вони постояли там певний час перед тим, як йти до офісу Клюєва.

Читайте також: У ГПУ не довіряють свідченням Попова про причетність Клюєва до розгону Євромайдана

Керівник колони закликає людей знову повертатися на Майдан і продовжити акцію протесту. Люди організовано виконують вказівки і наразі залишають вулицю Різницьку.

В той же час біля центрального входу Генпрокуратури зібралось близько 40 правоохоронців і перекрили таким чином центральний вхід.