Путин Янукович

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу у Штабі національного спротиву заявили народні депутати від опозиції.

Читайте такожУ Януковича є лише один реальний кандидат на пост премєра - політологЗокрема, народний депутат Андрій Павловський заявив: “Наскільки нам відомо, Януковича у Сочі щодо цієї кандидатури обробляють”.

У свою чергу, народний депутат Леся Оробець сказала, що опозиційні депутати звернуться до своїх колег із Партії регіонів не підтримувати кандидатуру Клюєва. “Ми звертаємось до депутатів, щоб вони зрозуміли, що це буде не просто голосування за черговий уряд і що Клюєв - це не Азаров, що це - людина з «крила яструбів», яка не побоїться організувати силовий сценарій, який зупинити буде практично неможливо”, - сказала Оробець.

Відео дня

Читайте такожЄфремов каже, що ще зарано говорити про можливе премєрство КлюєваНародний депутат Андрій Шевченко висловив сподівання, що наступного тижня Верховна Рада проведе позачергове засідання, на якому вдасться сформувати альтернативну більшість. “Ми сподіваємося, що в наших колег із Партії регіонів нарешті прокинеться відповідальність за країну, за виведення її із кризи”, - сказав Шевченко.