Правый сектор, Львов

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив член політради "Правого сектору" Павло Гайнижник в Українському домі, зачитавши відповідну декларацію.

«Правий сектор» готовий включитися у політичні процеси в Україні, висловлюючи спільну позицію патріотичних і націонал-консервативних партій та організацій. З точки зору підтвердження вищесказаного, доводимо до відома світової спільноти, що "Правим сектором" сформовано політичну раду... Ми переконані, що демократична парламентська опозиція, якщо вона дійсно такою є, зобов'язана, як з точки зору єдності опозиційних сил і ролі «Правого сектору» в революційних діях у країні, так і з точки зору політичної та моральної відповідальності перед народом і історією, розпочати з політичною радою «Правого сектору» консультації щодо участі його представників у політичному процесі з розв’язання протистояння в країні", - заявив Гайнижник.

Читайте такожПравий сектор заявив про готовність звільнити вулицю Грушевського

Відео дня

Він додав, що "цим зверненням "Правий сектор" висловлює представникам світової спільноти: ООН, ЄС, ОБСЄ, урядів європейських країн і США свою готовність безпосередньо донести їх представникам власне бачення ситуації в Україні та шляхи її врегулювання".

"Ми готові висловити свої політичні та ідеологічні засади, готові розвіяти безпідставні звинувачення в екстремізмі і нібито у терористичній спрямованості членів "Правого сектору", висловити свою позицію щодо Януковича та його режиму ", - резюмував Гайнижник.