Як передає кореспондент УНІАН, за це рішення на пропозицію керівника фракції «ВО «Батьківщина» Олександра Лисенка було проведено «консультативне» голосування, яке підтримали 52 із 57 присутніх у залі депутатів.

Міський голова Сум Геннадій Мінаєв також підтримав цю ініціативу. Причому, саме він заявив, що такою може стати вул. Першотравнева, де розташована будівля міськвідділу міліції, і де 19 лютого відбулися сутички між сумськими протестувальниками та правоохоронцями.

Втім, перейменовувати вулицю відразу депутати не стали, а вирішили дотриматись всіх процедур, як того вимагає законодавство, і винести проект даного рішення на найближчу сесію міськради.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, Сумська міська рада сьогодні на позачерговій сесії звільнила з посади секретаря ради Олексія Мовчана та висловила недовіру виконавчому комітету. Також на позачерговій сесії 22 лютого ухвалили звернення до Верховної Ради України з вимогами імпічменту Віктору Януковичу та призначення дострокових виборів Президента України і Верховної Ради; на період їх підготовки призначити технічний уряд; негайно заборонити Партію регіонів і КПУ. Сьогодні ж на сесії була відсутня в повному складі фракція Партії регіонів, а секретар міськради Мовчан за словами опозиціонерів, відбув у Харків на з`їзд депутатів південно-східних областей України.