Под завалами дома в Николаеве, по сведениям ГосЧС, находятся еще три человека, которых пока не нашли / Фото: УНИАН

Про це повідомляє миколаївське видання "Новини-N".

Інформацію про те, що з-під завалів витягнуто тіло ймовірного винуватця вибуху підтвердив директор департаменту реагування на надзвичайні ситуації Григорій Марченко.

"Основною версією слідства є самогубство 39-річного чоловіка, який мешкав в цьому будинку. Підозрюваний жив у квартирі на 9-му поверсі. Як вдалося з'ясувати співробітникам міліції, напередодні він посварився з дружиною і почав розсилати в інтернету друзям і знайомим прощальні листи. Ймовірно, самогубець відкрив газ і через деякий час запалив вогонь. Не виключено також, що він просто хотів отруїтися, а вибух стався мимовільно. Деталі будуть з'ясовані після проведення слідчих дій та всіх необхідних експертиз", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ Миколаєві дістали з-під завалів виявлену вночі жінку

Разом з тим Марченко розповів, що в будинку, за відомостями ДержНС, перебувають ще три людини, яких поки не знайшли. Але директор департаменту реагування на надзвичайні ситуації заявив, що в найближчу добу планують завершити всі рятувальні роботи.

Нагадаємо, як повідомляв УНІАН, рятувальники продовжують діставати з-під завалів будинку в Миколаєві тіла загиблих. Дещо раніше тіло 60-річної жінки, в домашньому одязі рятувальники витягли з-під завалів.