REUTERS

Жінка з дитиною не встигла вчасно приїхати в аеропорт Амстердама, з готелю Хілтон в Гаазі і літак відлетів без них.

Під час інтерв'ю, як повідомляє Reuters, вона заявила, що отримала другий шанс і зможе побачити свою сім'ю в Малайзії.

Як повідомляв УНІАН, 17 липня близько 17.00 за київським часом авіалайнер «Боїнг-777» компанії Malaysia Airlines був збитий проросійськими бойовиками імовірно з використанням установки зенітно-ракетного комплексу «Бук». За інформацією авіакомпанії, на борту перебували 280 пасажирів і 15 членів екіпажу.

Відео дня

Читайте такожІКАО готова надати допомогу в розслідуванні трагедії малайзійського літакаДиспетчери втратили контакт з літаком в 50 км від російсько-українського кордону, в районі селища Сніжне Донецької області, контрольованого силами самопроголошеної «Донецької народної республіки». За відомостями очевидців, літак вибухнув у повітрі, тіла загиблих розкидало в радіусі 4 кілометрів.

Міжнародна організація цивільної авіації (ICAO - International Civil Aviation Organization, ICAO) і Європейська організація з безпеки аеронавігації (Євроконтроль) допоможуть Україні розслідувати причини падіння літака. Раніше Державна авіаційна служба України (Державіаслужба») розширила територію повітряного простору з обмеженнями на польоти нижче 7,9 тис. метрів від поверхні землі над зоною АТО для цивільних повітряних суден.