Піскун став радником генпрокурора / фото: УНІАН

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова пояснила, чому призначила одного з колишніх керівників ГПУ Святослава Піскуна своїм радником.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Найцінніше, що є у людини, - це досвід. Негативний і позитивний, підйоми і падіння і знов підйоми. І, коли людина десятиліттями в професії, залишається соціально активною та за нею ідуть колективи, - вона ефективна. Тому я безмежно вдячна всім "реформаторам" і "активістам" за поради і бачення моїх заступників і радників з новими обличчями - мабуть, їх треба брати відразу ж з пологових будинків", - іронізує генпрокурор.

Відео дня

Читайте такожВенедіктова представила свого першого заступника (фото)

Вона наголосила, що "і лікарі, і вчителі, і правоохоронці працюють при різних президентах".

"Це люди систем. І вони працюють на ДЕРЖАВУ в межах, встановлених ЗАКОНОМ, виконуючи свої ФУНКЦІЇ. Не плутайте їх з політиками", - написала генпрокурор.

Як повідомляв УНІАН, вчора стало відомо, що Венедіктова призначила Піскуна своїм позаштатним радником на громадських засадах.

Довідка УНІАН. Піскун народився 1959 року у Житомирській області. Заслужений юрист України. Тричі обіймав посаду генерального прокурора України. Був народним депутатом V і VІ скликань.