Рецепт овочевого рагу, яке вдається надзвичайно смачним, дуже простий / фото ua.depositphotos.com

Організму людини необхідна клітковина, але як же часто ми забуваємо про це і замість корисностей набиваємо свій шлунок порожніми вуглеводами! Щоб уникнути такої типової помилки у харчуванні, можна піти простим шляхом - приготувати овочеве рагу з м'ясом.

Завдяки цій страві ваш організм отримає не тільки таку необхідну йому клітковину, а й не менш важливий для нього протеїн (білок) і незамінні амінокислоти, які містяться в м'ясі. Це вже не кажучи про те, що в організм надійде чимало вітамінів. Раніше УНІАН писав, як готується проста і корисна шуба без майонезу і оселедця.

Щоб приготувати надзвичайно смачне рагу овочеве з м'ясом, варто використовувати овочі, які містять багато клітковини, - наприклад, моркву, капусту і спаржеву квасолю. Дехто вважає буквально незамінним інгредієнтом цієї страви кабачок. Так, кабачки потрібні, оскільки вони містять цілу низку вітамінів (РР, Е, А, В9, В2, В1) і мікроелементів (калій, залізо, цинк, магній).

Відео дня

Найголовніше - спочатку запастися терпінням - на підготовку інгредієнтів знадобиться чимало часу.

Надзвичайне рагу - рецепт з м'ясом і найкориснішими овочами

Що знадобиться для приготування корисної страви:

  • морква;
  • капуста;
  • спаржева квасоля;
  • кабачок;
  • м'ясо кролика;
  • цибуля;
  • олія;
  • спеції.

Такий рецепт рагу дуже просто втілити у життя. Зовсім трохи обсмажте нарізану невеликими шматочками кролятину. Наріжте очищену цибулю півкільцями, а моркву - кружальцями. Перекладіть цибулю, моркву та спаржу до м'яса і все трохи обсмажте разом.

Наріжте кабачок кубиками, а капусту - не дуже дрібними смужками. Потім ці інгредієнти перекладіть до тих, які ви вже обсмажували. Все залийте гарячою водою так, щоб вона покрила інгредієнти, всипте спеції, які любите, і доведіть все до готовності.

Якщо ви хочете, щоб обсяг рагу був більший, можна зробити його з капустою і картоплею. У такому разі, кладіть картопля разом з цибулею та морквою.

Вас також можуть зацікавити новини: