Салат вінегрет - рецепти, яких ви не знали / ua.depositphotos.com

Салат вінегрет - це не тільки страва, але і справжній витвір мистецтва, адже продукти для такого салату можна купити взимку в будь-якому супермаркеті. Однак мало які господині знають, що вінегрет з квасолею або квашеною капустою, а також за будь-яким авторським рецептом, буде ще соковитіше, якщо додати молоко.

Як приготувати вінегрет на "відмінно" - лайфхак

Мало хто знає, для чого в вінегрет додають молоко. Досвідчені шеф-кухарі розповідають, що цей секретний компонент дозволяє салату стати ще більш смачним і соковитим. Однак важливо не перестаратися - на 1 порцію страви вистачить 1 ч.л холодного напою, тобто, якщо ви готуєте салат в каструлі або мисці, влийте максимум 1 ст. л молока.

Друге правило - напій повинен бути обов'язково холодним - теплий продукт провокує швидке закисання салату. Якщо ви зробите все правильно і не порушите технологію, отримаєте неймовірну страву, від якої ваші близькі будуть в захваті.

Відео дня

Вінегрет класичний з молоком - рецепт

Що потрібно на вінегрет - інгредієнти

  • 4 варені картоплі;
  • 1 відварений буряк;
  • 4-5 відварених морквин;
  • 3 солоні огірки;
  • 1 ріпчасту цибулю;
  • рослинна олія;
  • 1 ст. л молока;
  • 100 гр квашеної капусти;
  • 1 склянка вареної квасолі;
  • сіль, перець, спеції за смаком.

Розповідаємо, як зробити вінегрет за цим рецептом

Якщо ви хочете, щоб салат вийшов нейтрального кольору, то робіть так - картоплю, моркву, ріпчасту цибулю, солоні огірки нарізати кубиком, перемішати в мисці. Буряк окремо нарізати кубиком, заправити рослинною олією, потім додати в салат вінегрет. Викласти квашену капусту і квасолю (можна додати зелений горошок за бажанням). Влити 1 ст.л молока, посолити, поперчити, посипати спеціями і перемішати. 

Для тих господинь, яким подобається червоний колір салату, існує другий метод - нарізати всі овочі разом і відразу змішувати буряк з іншими продуктами, тоді вона забарвить їх у відповідний колір.

Вас також можуть зацікавити новини: