Акція торкнеться більш ніж 1 тисячі ігор

Компанія Valve Software почала традиційний новорічний розпродаж комп'ютерних ігор 20 грудня 2018 року. Експерти відзначають, що на цей раз користувачі Steam зможуть скористатися дуже значними знижками.

Дати розпродажу в Steam

Вартість актуальних комп'ютерних ігор буде знижена з 20 грудня 2018 до 3 січня 2019 року. Після цього розцінки мають повернутися до звичних показників. Прес-служба компанії заявила, що акція торкнеться більш ніж 1 тис. ігор. За низькими цінами продаватимуть також цілі збірники ігор, випущені тими чи іншими компаніями.

Відео дня

Експерти відзначають, що новорічний розпродаж на цей раз ознаменується рекордними знижками. Їх розмір буде коливатися у проміжку від 25% до 75%.

На які ігри будуть знижки в Steam

Найпопулярнішими будуть ігри «Portal», знижка на яку складе 75%, і «Battlefield: Bad Company 2», заощадити на якій можна буде близько 20 доларів США. Більшість інших ігор будуть продаватися за половину звичної ціни.

Велика частина актуальних ігор, лише недавно випущених розробниками, увійшла в «новорічний список».

false

Аналітики ринку комп'ютерних ігор відзначають, що купувати окремі ігри буде не дуже вигідно. На них діють великі знижки, але є і такі пропозиції, які дозволяють скористатися колосальними акціями, економія при використанні яких може досягати 88%.

Такі акції, як правило, пропонують придбати не окрему гру, а цілий їхній збірник. Переважно мова йде про збірники ігор, випущені однією і тією ж компанією. Є також всілякі «асорті», що включають в себе ігри, схожі за жанром або датою випуску. Окремими акційними «пакетами» будуть купувати стратегії, RPG, шутери, а також інші види ігор.

Новорічний розпродаж дозволить геймерам з усього світу зробити собі подарунок на честь свята, не витрачаючи при цьому значних сум. Організатори акції, у свою чергу, зазначають, що святкова подія з кожним роком буде все більш поліпшуватися, так як власники Steam будуть пропонувати користувачам все більші і більші знижки.

Найкращі пропозиції під час розпродажу в Steam

З ігор, які недавно вийшли, можна відзначити 50% знижки на Shadow of the Tomb Raider і Assassin's Creed Odyssey, 30% знижку на HITMAN 2 і 20% на Just Cause 4.

Крім того, розробники запрошують гравців відвідати «неймовірно затишний будиночок сюрпризів Steam», в якому можна виграти предмети для ігор і спільноти Steam, а також унікальні дрібнички. Регулярно відкривайте двері будиночка, щоб отримати спеціальний набір щоденних безкоштовних предметів.

Читайте такожHitman 2 і Assassin's Creed Odyssey: стали відомі претенденти на премію Steam Awards 2018

Ми зібрали найкращі пропозиції. Розпродаж триватиме до вечора 3 січня. Ось власне список: Pathfinder: Kingmaker; HITMAN 2, Sunset Overdrive; Just Cause 4; Monster Hunter: World; Kingdom Come: Deliverance; Celeste; Dead Cells; World War 3; Yakuza 0; Shadow of the Tomb Raider; Divinity: Original Sin 2; Dragon Quest XI; Final Fantasy XV; Ni no Kuni II: Revenant Kingdom; Pyre; Grand Theft Auto V; Shenmue I & II; Tyranny; Deus Ex: Mankind Divided; Middle-earth: Shadow of War; Hollow Knight; Sonic Mania; The Division; Warhammer: Vermintide 2; Mortal Kombat X; Dying Light Enhanced Edition; Assassin's Creed Odyssey; Hellblade: Senua's Sacrifice; XCOM 2; Jurassic World Evolution; Killing Floor 2; LEGO DC Super-Villains; Planet Coaster.

Всі розпродажі Steam в 2018

Три розпродажі в Steam в 2018 року пройдуть в такі дати:

Хелловінський розпродаж: 29 жовтня — 1 листопада 2018 року;

Осінній розпродаж: 21 листопада — 27 листопада 2018 року;

Зимовий розпродаж: 20 грудня 2018 року — 3 січня 2019 року.

Відзначимо, що в минулому році ці розпродажі проводилися приблизно в ті ж дати, так що свіжій інформації швидше за все можна вірити.