Ювілейні смартфони Huawei / фото Weibo

Компанія Huawei випустить спеціальні версії Mate 20 Pro і Nova 4, які присвячені рекордним 200 мільйонам телефонів, проданих в 2018 році.

Рекорд був досягнутий незважаючи на дуже невелику кількість телефонів, що поставляються на ринок США, де Huawei вважається загрозою національній безпеці, пише "Новое время" із посиланням на PhoneArena.

Відзначається, що і серія P20, і серія Mate 20 були добре сприйняті споживачами і галузевими аналітиками. В одному звіті говориться, що було відправлено понад 16 мільйонів одиниць цих флагманських гаджетів. За повідомленнями галузевих джерел, з моменту запуску в жовтні Huawei відвантажила 5 мільйонів одиниць останньої серії. Виробник розраховує в 2018 році поставити 20 мільйонів телефонів, що належать до лінії Mate 20.

Відео дня

Читайте такожHuawei представить перший у світі смартфон з «дірявим» екраном

На честь рекордних обсягів продажів незабаром світ побачать моделі смартфонів Mate 20 Pro і Nova 4 в спеціальному виконанні. Вони будуть називатися Huawei Mate 20 Pro Commemorative Edition і Huawei Nova 4 Commemorative Edition. Обидві моделі отримають ювілейний логотип, а також нестандартне забарвлення для смартфонів серії. Відомо, що обидві моделі отримають 8 ГБ оперативної і 256 ГБ вбудованої пам'яті.

Продажі спеціальних версій смартфонів почнуться 1 січня в Китаї. Інформація про ціну Huawei Mate 20 Pro Commemorative Edition і Nova 4 Commemorative Edition поки не оголошена.

"Ймовірно, сотні китайських компаній, що пропонують пільги співробітникам, які купують телефони Huawei, будуть раді взяти на себе частину витрат, пов'язаних з цими двома спеціальними випусками", - упевнені журналісти PhoneArena.

Додамо, що на 2019 рік компанія Huawei встановила для себе планку в 250 млн смартфонів.