Ілюстрація / REUTERS

Американська корпорація Apple може запустити свій стрімінговий сервіс AppleTV+ вже листопаді цього року.

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на свої джерела.

Підписка буде коштувати $ 9,99, також передбачається пробний безкоштовний період. Компанія представить відносно невелику добірку серіалів і протягом декількох місяців регулярно її поповнюватиме.

Відео дня

Читайте такожApple планує замінити медіаплеєр iTunes

Також стало відомо, що Apple виділила $ 6 млрд на власне шоу для свого стрімінгового сервісу, передає Financial Times. Тільки на створення серіалу «The Morning Show» із Дженніфер Еністон і Різ Візерспун Apple витратила кілька сотень мільйонів доларів. Також Apple вже уклала контракт із телеканалами HBO і CBS. У цілому сервіс буде доступний для користувачів більш ніж зі 100 країн.

Apple вийде на вже усталений ринок із популярними стрімінговимі сервісами від Netflix та Amazon. До випуску своїх сервісів по підписці також готуються Disney, AT&T і NBCUniversal.

Нагадаємо, в липні The Wall Street Journal, посилаючись на власні джерела повідомила, що американська компанія Apple планує придбати відділ компанії Intel, який розробляє чіпи, необхідні для розвитку технологій 5G інтернету. Такий крок Apple пояснюють з її намаганням стати лідером на ринку запровадження та використання 5G.