Американські військові називають НЛО "незрозумілими повітряними явищами" / скріншот з відео

Військово-морські сили США визнали, що опубліковані в інтернеті відео з непізнаними літаючими об'єктами, зняті американськими пілотами, є справжніми.

Про це повідомляє видання Popular Mechanics.

Читайте такожАмериканські військові льотчики розповіли про зустрічі з НЛО

На знятих в 2004 і 2015 роках відеороликах можна спостерігати, як два об'єкта виконують складні маневри, які існуюча сучасна техніка здійснити не може.

Видання називає зафіксовані на відео об'єкти "НЛО", проте американські військові вважають їх "незрозумілими повітряними явищами". Саме так ВМС США характеризують будь-які невідомі або незареєстровані літальні апарати, які були помічені в зоні відповідальності різних військових об'єктів.

Нагадаємо, одне з поданих відео було знято у 2015 році біля східного узбережжя США винищувачем F/A-18E/F Super Hornet, що використовує оптико-електронний прицільний комплекс Raytheon AN/ASQ-228. Інша зустріч відбулася у 2004 році над узбережжям Каліфорнії: під час спостереження льотчики не приховували свого подиву і активно обговорювали, що саме вони бачать перед собою.

Як повідомляв УНІАН, пілот Військово-морських сил США Райан Грейвз розповів виданню The Drive, що військові льотчики зустрічають непізнані літаючі об'єкти в різних куточках Землі.