Як може виглядати новий гнучкий гаджет Samsung / letsgodigital.org

Електронний гігант Samsung продовжує розвивати концепцію гнучкого дисплея. В одному з нових патентів описаний дизайн гаджета, екран якого складається в двох місцях.

Читайте такожНазвано найнадійніших виробників смартфонів

Як повідомляє 4PDA, пристрій з імовірною назвою Galaxy Z Dual Fold кардинально відрізняється від вже випущених компанією гнучких смартфонів Galaxy Z Flip і Galaxy Z Fold 2.

Відео дня

Так, в розкладеному вигляді гаджет перетворюється в повністю плаский планшет, хоча його точні розміри не уточнюються. З одного боку у нього передбачений подвійний шарнір, який дозволяє фіксувати екран під будь-яким потрібним кутом. Судячи з усього, завдяки цьому Galaxy Z Dual Fold можна поставити на стіл, як невеликий ноутбук з сенсорною клавіатурою.

letsgodigital.org
letsgodigital.org

З іншого боку пристрою знаходиться один шарнір, але там же екран за необхідності можна витягнути, збільшивши його.

На зображенні пристрою в складеному вигляді помітно, що ззаду дисплей не доходить до кінця з одного боку. Можливо, саме за рахунок цього в розкладеному вигляді на екрані не буде складок.

Поки немає жодних гарантій, що Samsung дійсно випустить цей пристрій. За чутками, спадкоємець Galaxy Z Fold 2 стане і першим смартфоном компанії з підекранною камерою.

Більше новин по темі