Націоналісти прийшли під будинок Ігоря Павловського / Facebook - C14 news - резерв

Радикали націоналістичної організації C14 прийшли під будинок Ігоря Павловського, якого ЗМІ назвали посередником між замовником та виконавцями смертельного нападу на активістку та посадовця Катерину Гандзюк.

Читайте такожГолову Херсонської ОДА не пустили на церемонію прощання з Гандзюк

Фото з акції було оприлюднено у Facebook-спільноті «C14 news – резерв». Радикали підпалили під будинком фаєри та розмалювали паркан загрозливими написами.

Відео дня

Крім того, у С14 повідомили, що дім Павловського загорівся.

«Павловський на кримінальне прізвисько "Собака" заліг на лікарняний. Саме він згідно наявної інформації передавав кошти нападникам на активістку. Павловський - екс-помічник нардепа-"регіонала" Журавка, який зараз відсиджується в ДНР, та діючий помічника нардепа БПП Паламарчука, якого називають "смотрящим" за МВС в області. Його дім від сорому загорівся», – йдеться в повідомленні

Координатор C14 Сергій Мазур написав, що «у домі Павловського згоріла проводка».

Раніше повідомлялось, що приватний будинок Ігоря Павловського – помічника народного депутата Миколи Паламарчука, загорівся. Раніше ЗМІ повідомляли, що саме Павловський передавав гроші організаторам нападу на Гандзюк.

В цей самий час у Херсоні проходило прощання з Катериною Гандзюк, яка померла 4 листопада. Активістку поховали у Херсонській області, на цвинтарі у селищі Геологів поблизу Херсона. 

Довідка УНІАН. 31 липня в Херсоні вилили сірчану кислоту в обличчя керуючої справами Херсонської міськради Гандзюк. Інцидент стався біля під'їзду її будинку. Жінку з хімічним опіком понад 30% тіла госпіталізували. Гандзюк перебувала на лікуванні в Київському міському опіковому центрі.

Поліція кваліфікувала напад на чиновницю як замах на вбивство, вчинений з особливою жорстокістю. За підозрою в участі або співучасті в замаху на вбивство Гандзюк були затримані шестеро осіб. 4 листопада Катерина Гандзюк померла.

Правозахисні і громадські організації оприлюднили відкрите звернення з вимогою публічного звіту про розслідування справи Гандзюк. Вони вимагають відставки генпрокурора Луценка і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.