Судом взято під варту 44-річного підозрюваного у вбивстві дитини \ Фото УНІАН

В Одеській області суд заарештував підозрюваного у вбивстві 13-річної дівчинки, який порізав собі вени після злочину.

Читайте такожВ Одеській області чоловік вбив 13-річну дівчинку, після чого намагався накласти на себе руки

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Одеської області, ввечері 22 січня суд ухвалив рішення про взяття під варту без права застави чоловіка, якого затримано за підозрою у вбивстві в Лиманському районі.

Відео дня

«За клопотанням Комінтернівської місцевої прокуратури судом взято під варту 44-річного підозрюваного у вбивстві дитини в селі Іванове Лиманського району. Зокрема, він позбавив життя 13-річну дівчинку, завдавши їй ножових поранень», - підкреслили в прес-службі.

Як уточнили у відомстві, підозрюваного, який був госпіталізований у зв'язку з нанесеними собі пораненнями, планується перевести до санчастини СІЗО, де він перебуватиме до одужання.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу, здійснює Лиманський відділ поліції.

Як повідомляв УНІАН, минулого тижня в Лиманському районі Одеської області місцевий житель убив 13-річну подругу своєї племінниці, після чого намагався вчинити суїцид. Згідно з висновками експертизи, смерть дівчинки настала внаслідок ножових поранень шиї. Після вбивства підозрюваний порізав собі вени.