Серед безлічі варіантів головне не загубитися \ tOrange.biz

Напередодні Дня всіх закоханих багато чоловіків задаються питанням що саме краще подарувати дівчині або дружині 14 лютого. Серед безлічі варіантів головне не загубитися і при виборі керуватися захопленнями, або інтересами другої половинки.

Подарунок дівчині на 14 лютого:

Відмінним подарунком на День Святого Валентина стане фотокнига або фото на полотні. Фотокнигу можна подарувати з парою ваших спільних знімків і запропонувати далі заповнити її самій. Також підійде чашка з вашим спільним фото. Такі варіанти подарунків будуть доречні і для дружини.

Якщо ви досить добре знаєте свою дівчину і її літературні смаки, то можна подарувати цікаву книгу.

Якщо ви знаєте свою дівчину ще не достатньо добре, то в такому випадку краще вибирати універсальний подарунок. До таких відносяться квіти, набір солодощів. Також можна подарувати сертифікат в СПА-салон або орхідею. Або запросити на святкову вечерю в кафе чи ресторан. У питанні, який найкращий подарунок на 14 лютого, парфуми зазвичай вважаються банальним варіантом і марно. Щоб вибрати дівчині парфум, треба не тільки добре знати її смаки, але і бути впевненим в своїх власних уподобаннях. Якщо ви вгадаєте з вибором, вона оцінить ваш подарунок і буде використовувати ці духи лише для вас одного.

Якщо у вашої дівчини гарне почуття гумору, то їй сміливо можна подарувати смішну м'яку іграшку або блок жувальних гумок Love is.

Творчі дівчата люблять культурне проведення часу, і якщо вам дістався такий рідкісний кадр, поведіть її на День закоханих в театр, музей чи незвичайну фотовиставку.

Ще один секрет: будь-яка дівчина мріє про індивідуальну фотосесію, так подаруйте їй цей шанс. У цьому випадку два плюси. Перший полягає в тому, що вона отримає незабутні враження від першого досвіду моделі, по-друге, залишиться дорога пам'ять – красиві фотографії. Такий варіант подарунка на День закоханих підійде і дружині.

Універсальний варіант подарунка - це квіти і цукерки \ topsimages.com

Подарунок дружині на День Валентина:

Найнезабутнішим подарунком дружині до Дня Святого Валентина може стати подорож на вік-енд. Звичайно, про цей подарунок варто подбати заздалегідь і точно знати, куди б хотіла поїхати ваша дружина.

Безпроіграшний подарунок на 14 лютого - прикраса. Воно може бути як проста, наприклад, зі срібла, так і вишукана. На день Святого Валентина потрібно дарувати прикраси з будь-якими знаками прояву кохання: серцями, ім'ям коханої людини, медальйони з фотографією. Крім того, що це красивий предмет розкоші, він завжди буде приємно нагадувати про вас. Красиво, наприклад, виглядають золоті кулони або браслети з мініатюрним рубіновим сердечком посередині.

Ще один чудовий варіант для подарунка дружині – красива і дорога білизна.

Подарунком з проявом турботи можуть стати теплі домашні капці. Цей подарунок варто вибирати з почуттям гумору.

І не забувайте про прості валентинки, зроблені своїми руками! Їх можна вручити другій половинці прямо рано вранці в Деня Святого Валентина.