11 лютого чоловік перерізав горло таксисту / фото прес-служба поліції області

Поліцейські Харкова розкрили вбивство таксиста в Основ’янському районі.

Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

В ході активних слідчих та оперативно-розшукових заходів поліцейські за «гарячими слідами» встановили особ  зловмисника. Ним виявився 50-річний безробітний, раніше не судимий чоловік, який постійно зловживав спиртним.

Відео дня

У поліції розповіли, що того дня між ним і 55-річним потерпілим, з яким вони були знайомі, в салоні автомобіля виник конфлікт.

Читайте такожЗамах на вбивство, крадіжка, розбій: у Києві затримали чоловіка, який за добу здійснив низку тяжких злочинів

«Сперечалися через антисоціальний спосіб життя правопорушника. І цього разу він був напідпитку. Йому не сподобалися слова водія, він схопив ніж, який належав таксисту, і наніс потерпілому проникаючий удар у грудну клітину та різану рану шиї. Після цього зловмисник зник з місця злочину», - йдеться у повідомленні.

Оперативники знайшли нападника у його родичів, які мешкають в Основ’янському районі.

На даний час зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Найближчим часом суд обере йому міру запобіжного заходу.

Як повідомляв УНІАН, на вулиці Вокзальній в Основ’янському районі Харкова у понеділок, 11 лютого, невідомий чоловік перерізав горло таксисту.