PornHub опублікував статистику "жіночого" трафіку на сайті / pornhub.com/insights

З усіх жанрів відео на найбільшому порносайті світу PornHub мешканки України воліють дивитися "російське порно".

Про це свідчать результати дослідження порталу PornHub, проведеного на замовлення видання Mashable до Міжнародного жіночого дня 8 березня.

Також популярністю серед українок користуються такі запити, як фістинг і хентай.

Відео дня

Хентай також виявився найпопулярнішим жанром порно у мешканок Білорусі, Казахстану та Росії.

Загалом по світу найпопулярнішою категорією порно у жінок є лесбійське відео.

Читайте такожКоролівське весілля виявилося цікавішим за порно: трафік Pornhub впавши в день одруження Гаррі і Меган

Згідно з торішнім дослідженням PornHub, порно з лесбіянками на 151 відсоток популярніше серед жінок, ніж серед чоловіків.

У цьому році воно виявилося найулюбленішим жанром у користувачок із Північної Америки, Австралії, і більшості країн Європи й Латинської Америки. Крім того, серед переваг мешканок США - міжрасове порно. Бразилійки частіше за інших жінок шукали відео з трансгендерами, мексиканки - стриптиз.

Варто також додати, що Україна увійшла в ТОП-20 країн, які забезпечують 71% жіночого трафіку Pornhub.

Як повідомляв УНІАН, раніше найбільший порносайт світу PornHub опублікував статистику використання своєї платформи за 2018 рік. Згідно з даними сервісу, Україна вперше увійшла до Топ-20 країн, які забезпечують 80% трафіку Pornhub. Україна піднялася відразу на 11 позицій, опинившись на 16 місці в рейтингу.

Україна виявилася також у лідерах по часу, який користувачі проводять на сайті. Середня тривалість перебування українців на Pornhub склала 10 хвилин і 26 секунд, що вивело Україну на 4 місце за цим показником.